RO-Computer
Nu aveti produse in cos.

 

      Vrei sa cumperi un calculator sau sa faci unul din componente ?

        Vino la noi in magazin si te ajutam sa alegi dintr-o gama larga de componente de ultima generatie configuratia pe care o doriti .  Fie ca aveti nevoie de un calculator pentru birou , office si internet sau un calculator performant pentru jocuri , productie multimedia sau design , noi avem solutia . In plus beneficiezi din partea noastra de asistenta , configurare si asamblare gratuita .

 

      Reparatii calculatoare si laptopuri .

   In service-ul nostru veti beneficia de o diagnosticare corecta a problemelor calculatorului sau laptop-ului dumneavoastra si de un service profesional in repararea defectiunilor . Diagnosticarea si identificarea defectului ramane gratuita atata timp cat clientul isi da acordul pentru continuarea reparatiei si solutionarii defectului .

       Tipurile de defectinuni si proasta functionare care pot aparea si pe care noi le putem solutiona sunt atat de natura software ( virusi , programe instalate incorect , sistem de operare incarcat , jocuri si programe neinstalate corespunzator ) cat si hardware ( componente defecte sau partial defecte , incompatibilitate intre componente sau componnete si programe ) .

      Oferim service pentru orice tip de laptop si putem interveni pentru solutionarea tuturor defectiunilor care pot aparea cum am fi : reparatie placa de baza / placa video , inlocuire placa de baza / placa video / memorii / module wireless / cooler CPU / elemente de racire , reparatie sau inlocuire balamale , inlocuire tastatura , curatire interna a elemetelor de racire laptop , reparatie sau inlocuire mufe de alimentare (atat in laptop cat si pe alimentator) / mufe USB sau alte porturi  .Toate aceste reparatii se fac folosind piese si componente noi dedicate fiecrui tip de laptop. 

 

      Reparatii copiatoare si imprimante laserjet  .

      Reparatii ...

 

      Reincarcari cartuse laser si cerneala  .

     Efectuam reincarcari cartuse cerneala si laser pentru o gama foarte larga de echipamente . Oferim solutii de reincarcare cartuse fie ca este vorba de imprimante pe cerneala pentru acasa sau imprimante si copiatoare de birou . Pentru cartusele pe cerneala putem efectua curatiri si desfundari ale capetelor de printare . Pentru cartusele pe toner se pot efectua reparatii cum ar fi : inlocuire cilindru , lamela , corotron , rola magnetica . 

       Avem toata gama de cerneala , tonere si chipuri pentru a asigura reincarcarea tuturor cartuselor pentru care exista solutii la ora actuala .